Gratis verzending
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd

Eric Jan Kremer

Max Verstappen Schilderij | Eric Jan Kremer 2018

Schitterend Max Verstappen schilderij van Eric Jan Kremer. M..
€6.950,00

Max Verstappen Schilderij - Eric Jan Kremer

Schitterend schilderij van Max Verstappen uit 2015, het debu..
€9.950,00

Max Verstappen | Eric Jan Kremer

Schilderij van Max Verstappen van Eric Jan kremer. Op 3D doe..
€950,00

Max Verstappen Toro Rosso| Eric Jan Kremer

Scuderia Toro Rosso mixed media schilderij van Max Verstappe..
€1.250,00

Max Verstappen schilderij van Eric Jan Kremer

 

Max Verstappen schilderij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Schitterend groot schilderij van Eric Jan Kremer
150 x 200 cm. Hoge galeriewaarde. Voorzien van vernislaag en zwarte baklijst.

 

Eric Jan Kremer schildert al meer dan 25 jaar en een favoriet thema voor hem is de formule 1. Vele formule 1 coureurs zijn door hem al vereeuwigd op het doek en ook Max Verstappen ontkomt er niet aan om door deze kunstenaar ter worden geschilderd. Racing-Art.nl heeft exclusieve werken van Eric Jan Kremer waaronder dit schitterende kunstwerk dat uitstekende tot recht komt in een grote ruimte en een grote blikvanger is.

 
Max verstappen schilderij

 

Prijs:

Op aanvraag via het contactformulier

Max Verstappen, de jongste coureur in de formule 1

Max Verstappen kennen we als de 17 jarige formule 1 coureur die als jongste coureur ooit zijn entree maakte in de formule 1. Daarvoor bereikte hij al vele successen in de kart klasse en formule 3. Max maakte zijn entree bij het Scuderia Toro Rosso team maar zijn bijzondere talent werd al snel herkend en hij mocht al snel plaatsnemen in de Red Bull Racing bolide. Inmiddels hij al vele malen het podium weten te bereiken en zelfs de eerste plaats zoals bij de grand prix van Spanje in 2016 en de grand prix van Oostenrijk in 2018. 

Eric Jan Kremer gefascineerd door snelle auto’s


Eric Jan Kremer geboren in Haarlem in 1962 is gefascineerd door snelle auto’s en een topkunstenaar. Hij heeft de afgelopen jaren al vele prachtige schilderijen gemaakt. Hij schildert niet alleen over autosport, ook heeft hij werken gemaakt over motorsport en wielersport. Toch zijn de meeste werken van hem te vinden over autosport en Formule 1 is dan ook een populair onderwerp voor de schilder.
In Nederland is de interesses in formule 1 enorm toegenomen. Niet in de laatste plaats doordat Max Verstappen in 2015 zijn debuutjaar had in de formule 1. Racing-art.nl heeft op dit moment diverse schilderijen van Max Verstappen in de collectie.

Eric Jan Kremer maakte echter al lang voordat Max Verstappen in de formule 1 begon schilderijen over de autosport. Bekende automerken waar Eric Jan Kremer kunstwerken van gemaakt heeft zijn o.a: Ferrari, Porsche en Bentley. Heb je interesse in een schilderij van Eric Jan Kremerkijk dan eens bij de categorie Eric Jan Kremer schilderijen.

 

Een schilderij van Eric Jan Kremer kopen, huren of sparen


Wil je het bedrag niet in één keer dan is er ook de mogelijkheid om het schilderij te huren of door middel van huurkoop. In beide gevallen heb je het schilderij meteen bij jou aan de muur hangen. Bij huurkoop wordt je na betaling van alle termijnen eigenaar van het prachtige schilderij. Bij huren heb je flexibiliteit om het schilderij te vervangen door een ander schilderij wanneer je een ander schilderij aan de muur wilt hebben. Ook is een combinatie van huren en huurkoop mogelijk, in dat geval betaal je een gedeelte als huur en een gedeelte als spaarbedrag om het schilderij van je keuze te kopen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van huren of sparen van een Eric Jan Kremer schilderij? Neem dan contact op met de klantenservice van Racing-Art.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Gratis verzending
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd