Exclusieve Max Verstappen schilderijen bij Racing Art

Sinds Max zijn debuut maakte in de formule 1 zijn veel kunstenaars geinspireerd geraakt door Max Verstappen en zijn er bijzondere Max Verstappen kunstwerken gecreëerd. De Max Verstappen kunstwerken zijn ook erg populair bij kunstliefhebbers met een voorliefde voor auto's en Formule 1.

Schitterende kunstwerken van Eric Jan Kremer en Fabian met Max Verstappen in de hoofdrol. Deze schilderijen maken je interieur tot een bijzondere ruimte waar de formule 1 tot leven komt. 

Racing Art exposeert schilderijen van Max Verstappen

Bij de schilderijen van Eric Jan Kremer komt de dynamiek uit de racesport schitterend naar voren. Dat is via een website en foto's heel lastig over te brengen en daarom houdt Racing Art een expositie in NH hotel te Zandvoort. Een mooie toepasselijke locatie want Zandvoort kent een rijke race historie. 

 

Max Verstappen en Lewis Hamilton in competition

Bovenstaand kunstwerk is een print achter plexiglas wat een bijzonder effect geeft. Ook dit kunstwerk is momenteel in de expositie te zien. Mocht u de werken van Eric Jan Kremer willen bekijken, komt u dan gerust geheel vrijblijvend een kijkje nemen in het NH hotel in Zandvoort. Mocht u interesse hebben in een specifiek schilderij en zeker willen weten of het kunstwerk nog in de expositie te zien is, neem dan even contact op middels ons contactformulier

Racing kunst kopen, huren of sparen

Zie je een mooi Verstappen kunstwerk dan hoef je het bedrag niet in één keer uit te geven. Een mogelijkheid is om het kunstwerk te huren of door middel een huurkoop afspraak. In beide gevallen heb je het kunstwerk direct bij jou aan de muur hangen. Bij huurkoop wordt je uiteindelijk eigenaar van dit prachtige kunstwerk wat tevens een goede investering is. Bij huren heb je de flexibiliteit om het schilderij te vervangen door een ander schilderij wanneer je een ander kunstwerk aan de muur wilt hebben. Ook is een combinatie van huren en huurkoop mogelijk, in dat geval betaal je een gedeelte als huur en een gedeelte als spaarbedrag om het schilderij of eventueel een ander schilderij te kopen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van huren of sparen van een Max Verstappen schilderij, neem dan contact op met de klantenservice van racing-art.nl.

...Lees meer
Pagina 1 van 4