Triple 9 Vitrines voor schaalmodellen

Natuurlijk wil je jouw modelauto's graag laten zien aan je vrienden. En je wil er elke dag zelf naar kijken. Ook wil je die mooie schaalmodellen beschermen tegen UV straling en tegen stof. UV straling is nooit zo prettig voor het behoud van de vaak felle kleuren van de raceauto modellen uit je verzameling. Afschermen en beschermen door de schaalmodellen in een mooie display vitrine te bewaren is dan ook een juiste keuze. Op zoek naar een vitrine groot of klein, bij Racing-Art.nl vind je een groot aantal vitrinekastjes van o.a. het merk Triple 9 voor miniatuur schaalmodellen 1:18 en 1:43.

 

Van eenvoudig tot exclusief

Racing-Art.nl heeft voor jou neutrale uitvoeringen en luxe show cases met een exclusieve uitstraling. Je hebt de mogelijkheid om een schaalmodel apart te showen of een aantal tegelijk naast of juist boven elkaar uit te stallen. Heb je meerdere favoriete coureurs of raceauto's? Zet ze bij elkaar in één show case. Een vitrine is uitermate geschikt om je schaalmodellen van de super tofste race bolides tentoon te stellen. In je woonkamer, je slaapkamer of op je kantoor, het is op alle plekjes leuk om juist dat te laten zien waar jij warm van wordt, wat jouw hobby is. Autoracen is helemaal jouw ding, laat het maar goed zien!

 

De vitrine die past bij jouw beleving

Het is natuurlijk wel van belang dat die vitrine bij je past. Bij jouw gevoel hoe je de schaalmodellen wil laten zien. Je wil niet dat de display vitrine de aandacht teveel afleidt van die fraaie Max Verstappen 1:43 modelauto RB16 2020. Een eenvoudige maar wel eentje van hoge kwaliteit die jouw modellen goed beschermt.

 

Verschillende soorten vitrines

Je kunt kiezen uit vitrine modellen van oa. Triple 9 met LED verlichting, met een draaischijf of voor vitrines die speciaal voor schaalmodellen 1:18 zijn gemaakt. Ook zijn er vitrines die voor 1, 2 of meerdere schaalmodellen geschikt zijn. Je ziet dat je alle kanten op kunt en dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van het showen van schaalmodellen. Al die miniatuur schaalmodellen zijn ware kunstwerkjes en die wil je aan je vrienden showen met de meeste impact. Eenvoud en een heldere presentatie zijn hierbij van groot belang en de vitrines passen in elk interieur. Toch moeten ze de aandacht trekken, op een subtiele manier. Zijdeachtig licht valt over de raceauto, langzaam draait de bolide rond. Of de vitrine voor schaalmodellen met LED verlichting en een zwarte spiegel. Deze is geschikt voor twee 1:18 schaalmodellen of meerdere modellen 1:24, 1:43 of 1:64. Als je de verlichting hebt aan gezet in deze aantrekkelijke vitrine lijkt het net of je modelauto's in een showroom staan. Zet je favoriete vitrine met miniatuur schaalmodel in de spotlights!

...Lees meer
Waar bent u op zoek naar
Filters Filters
Pagina 1 van 7