Formule 1 Schaalmodellen van Spark models


Jij wil natuurlijk ook zo'n perfect schaalmodel van een snelle bolide met Max Verstappen of Sergio Perez. De mooie collectie Spark models in schaal 1:18 en 1:43 met bijvoorbeeld de Red Bull Honda RB16B waarmee Max Verstappen tweede werd bij de Turkse Grand Prix 2021. Of een schaalmodel met Kimi Raikkonen in de GP van Turkije 2020, de 500e race! Kimi Raikkonen rijdt Alfa Romeo, en jij?

 

De schaalmodellen van Spark

Spark schaalmodellen zijn met de hand gebouwde kits, seriematig gemaakt. De modellen worden in kleine oplagen van slechts enkele honderden geproduceerd. De prijskwaliteitsverhouding is uitstekend. De makers van Sparks schaalmodellen weten heel mooi de flexibiliteit en de met de hand gebouwde kwaliteit te behouden. Kijk naar de details, net als alle andere modelenthousiastelingen zijn de makers steeds weer op zoek naar betere modelleringstechnieken. Spark wil je de beste schaalmodellen bieden. Ze zijn verzamelaars, net als jij. En daarom maken ze bij Spark schaalmodellen.

 

Pre-order en geniet van het verzamelen!

Spark neemt op een zeker moment de beslissing om bepaalde schaalmodellen van raceauto's te gaan maken. Deze modellen kunnen een paar weken of maanden verwijderd zijn van productie. Dit is het beste moment om bij Racing-Art.nl een pre-order te plaatsen. Op die manier ben je er zeker van dat wij van Racing-Art.nl dit model speciaal voor jou vasthouden. De exclusieve Spark schaalmodellen 1:18 en 1:43 geven je woonkamer een heel bijzondere uitstraling. Laat op een stijlvolle manier zien naar welke bolide je voorkeur uitgaat.

 

Aandacht voor detail

De mensen van Spark zijn net zulke raceauto enthousiastelingen als jij. Ze verzamelen ook modellen van auto's, ze gaan naar racebijeenkomsten, festivals en ze bekijken collecties raceauto's van particulieren. Hun passie voor schaalmodellen kun je terugzien in hun nooit eindigende zoektocht naar verbetering van modelleertechnieken en toegepaste materialen. Aandacht voor detail en realistisch ontwerp maakt Spark een toonaangevende producent van raceauto schaalmodellen.

Bekijk ook onze andere schaalmodellen.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 2