Max Verstappen modelauto van Minichamps en Spark

De Minichamps modellen worden alom gewaardeerd door de bijzonder verfijnde details zoals deze ook op de echte Red Bull Racing formule 1 auto te zien zijn. Geen verrassing dat de modelauto's populair zijn. Door velen wordt in hem een toekomstige wereldkampioen gezien. Daar moeten we met z'm allen nog wel geduld betrachten maar hij is inmiddels al goed op weg met in 2016 een overwinning van de Grand Prix van Spanje. In 2017 kon Verstappen de grand prix van Maleisië en de grand prix van Mexico op zijn naam schrijven. Stuk voor stuk knappe prestaties en het is dan ook niet verbazingwekkend dat Minichamps van elk van deze overwinning een Max Verstappen schaalmodel laat maken. De Max Verstappen auto van de RB12 in 2016 waarmee hij de grand prix van Spanje won was nog sneller uitverkocht dan Max zijn rondjes reed! 

 

Minichamps modelauto's van Max Verstappen: Winnaar van Maleisie en winnaar van Mexico

Max verstappen kijkt tevreden terug op zijn prestaties afgelopen jaar waarbij als eerste over de finishlijn reed met zijn Red Bull Racing bolide. Van beide overwinning wordt door Minichamps een gedetailleerd schaalmodel gemaakt. Deze schaalmodellen zullen naar verwachting in het 4e kwartaal beschikbaar komen maar kunt u nu al bestellen, zodat u verzekerd bent van een exemplaar. De miniatuur modelauto's worden in een gelimiteerd oplage gefabriceerd zodat de voorraad naar verwachting snel uitverkocht zal zijn. De Max Verstappen auto 2021 kun je nu kopen bij Racing Art.

 

Welke Minichamps en Spark auto's kun je verwachten?

De grote vraag die iedereen heeft bezig gehouden is natuurlijk hoeveel overwinningen Max Verstappen in het jaar 2021 zou gaan behalen. De afgelopen tijd blijkt een periode geweest waarbij pijnlijk duidelijk werd dat Red Bull Racing de grootste moeite heeft om de Mercedes en Ferrari's bij te houden. 2021 is het jaar waar Max een serieuze aanval doet op het wereldkampioenschap. Inmiddels heeft hij in 2021 al een aantal grand prix's gewonnen zoals van België, Frankrijk, Monaco en Zandvoort. De Verstappen Zandvoort auto en de auto waarmee hij wereldkampioen werd in Abu Dhabi is erg populair. Deze auto's in schaal 1:18 en 1:43 kun je bestellen bij Racing Art. Bekijk ook onze Triple 9 vitrines om je miniatuur model te beschermen tegen uv/licht en stof.

Bekijk ook onze andere Max Verstappen auto's en f1 auto's.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 6