Minichamps modellen worden gewaardeerd door Max Verstappen fans

De Minichamps modellen worden alom gewaardeerd door de bijzonder verfijnde details zoals deze ook op de echte Red Bull Racing formule 1 auto te zien zijn. Geen verrassing dat de modelauto's populair zijn. Door velen wordt in hem een toekomstige wereldkampioen gezien. Daar moeten we met z'm allen nog wel geduld betrachten maar hij is inmiddels al goed op weg met in 2016 een overwinning van de Grand Prix van Spanje. In 2017 kon Verstappen de grand prix van Maleisië en de grand prix van Mexico op zijn naam schrijven. Stuk voor stuk knappe prestaties en het is dan ook niet verbazingwekkend dat Minichamps van elk van deze overwinning een Max Verstappen schaalmodel laat maken. Het schaalmodel van de RB12 in 2016 waarmee hij de grand prix van Spanje won was nog sneller uitverkocht dan Max zijn rondjes reed! 

 

Minichamps schaalmodellen van Max Verstappen: Winnaar van Maleisie en winnaar van Mexico

Max verstappen kijkt tevreden terug op zijn prestaties afgelopen jaar waarbij als eerste over de finishlijn reed met zijn Red Bull Racing bolide. Van beide overwinning wordt door Minichamps een gedetailleerd schaalmodel gemaakt. Deze schaalmodellen zullen naar verwachting in het 4e kwartaal beschikbaar komen maar kunt u nu al bestellen, zodat u verzekerd bent van een exemplaar. De modelauto's worden in een gelimiteerd oplage gefabriceerd zodat de voorraad naar verwachting snel uitverkocht zal zijn. De Max Verstappen auto 2019 kun je nu kopen bij Racing Art.

 

Welke Minichamps modellen kunnen we verwachten?

De grote vraag die iedereen heeft bezig gehouden is natuurlijk hoeveel overwinningen Max Verstappen in het jaar 2020 zou gaan behalen. Het jaar 2018 is wat dat betreft een seizoen geweest waarbij duidelijk werd dat Red Bull Racing de grootste moeite zal hebben om de Mercedes en Ferrari's bij te houden. Niet dat Max Verstappen zich zal laten tegenhouden om toe te slaan wanneer hij de kans krijgt. Hij heeft uiteindelijk de grand prix van Oostenrijk en de grand prix van Mexico gewonnen. Ook 2019 is een goed jaar geweest waarbij hij wederom winnaar werd van de GP van Oostenrijk en ook in Duitsland wist hij als eerste de finishlijn te bereiken. We kijken dus met spanning uit wat hij in petto heeft voor het seizoen 2020. Houdt de website van Racing Art goed in de gaten welke modellen je binnenkort kan kopen!

 

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 3