Porsche Schilderij, oogstrelend mooi

Een Porsche schilderij is oogstrelend mooi om aan de muur te zien hangen. Porsche heeft namelijk een indrukwekkende historie als motormerk. Ferdinand en zijn zoon Ferry Porsche produceerde de eerste Porsche in 1938. Deze Porsche 64 was de voorloper van de Porsche 356 die als eerste productie auto werd gebouwd.

Daarna volgende nog vele imposante modellen waarmee Porsche zeer succesvol werd in de autosport. In de periode 1958 tot 1964 was Porsche in de Formule 1 actief, echter met wisselend succes. Er zijn geruchten dat Porsche wederom gaat deelnemen in de Formule 1. Voor heel veel Porsche fans zou dat iets zijn om naar uit te kijken. Schilder Eric Jan Kremer heeft daar niet op willen wachten. Hij heeft al vele schilderijen gemaakt van Porsches waarbij dit dynamisch automerk van het doek 'springt'. Het Porsche schilderij Speedster is bijvoorbeeld een schilderij waarvan de nostalgie duidelijk zichtbaar is. Enkele schilderijen vind je in de collectie bij racing-art.nl. Een ander prachtig stukje kunstwerk is het schilderij 'Porsche Geel' met prachtige kleurschakeringen dat fantastisch zal staan in elke (bedrijfs)ruimte.

Kenmerkende schilderstijl van Eric Jan Kremer

De kenmerkende schilderstijl van Eric Jan Kremer maken deze schilderijen uniek en ongeëvenaard. Een ware verrijking van iedere ruimte waar je dit schilderij plaatst. Schilderijen die je echt moet gezien moet hebben. Maak een afspraak om je favoriete Porsche schilderij te bekijken en laat je verrassen door de prachtige kunstwerken waarbij de dynamiek van het porsche merk prachtig tot uitdrukking komt.

 

Racing Art expositie

Racing Art exposeert met een aantal in het NH hotel te Zandvoort. Hier vind je een aantal schitterende werken van onder andere Eric Jan Kremer. Hier zie je de Porsche Speedster en Porsche 911 mooi naast elkaar hangen. De Porsche Speedster, de eerste Porsche die in productie werd gemaakt en de veel geavanceerde Porsche 911 die veel later op de markt kwam. Zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Kopen, huren, huurkoop of sparen 

Schilderijen op deze website kun je huren maar ook kopen. Ook is een combinatie mogelijk waarbij je in termijnen betaald of spaart om later een schilderij naar keuze te kunnen kopen. Neem voor meer informatie contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Er zijn dus diverse mogelijkheden om het Porsche schilderij zo snel mogelijk bij jou aan de muur te hangen!

 

Bekijk ook bij onze schaalmodellen.

...Lees meer
Filters Filters

Porsche

Porsche Speedster schilderij van Eric Jan Kremer

"Porsche Speedster" Dit is een prachtige werk van Eric Jan Kremer. Een groot formaat schilderij van 180 x 120 cm. De Porsche Speedster is een variant
€4.950,00

Porsche

Porsche 911 | Eric Jan Kremer

Schitterend groot Porsche schilderij in het formaat 200 x 145 cm van Eric Jan Kremer, voorzien van vernislaag en wordt geleverd met baklijst.
€7.500,00
Porsche 911 Carrera Print op plexiglas
-61%

Porsche 911 Carrera Print op plexiglas

Porsche 911 Carrera RS 2.7 Print op plexiglas Afmeting 50 x 70 cm. Limited edition 35 pcs.
€495,00 €195,00

Porsche

Geel | Eric jan Kremer

Prachtig schilderij 'Porsche geel" van Eric Jan Kremer Formaat: 180 x 120 cm
€4.950,00
Porsche 356 1600 Speedster op plexiglas
-61%

Porsche 356 1600 Speedster op plexiglas

Porsche 356 1600 Speedster op plexiglas print op 4 mm plexiglas Afmeting 50 x 70 cm. Met ophangbevestging. Limited edition 35 pcs.
€495,00 €195,00
Pagina 1 van 1