Een Max Verstappen poster is een formule 1 kunstwerk voor kamer en kantoor

Max Verstappen was nog niet zo lang geleden een nieuwkomer in de Formule 1. Hij was meteen een opvallende rijder, door zijn goede klasseringen en door zijn pittige, zeer aanvallende rijstijl. Toen was het nogal een verrassing dat hij al zo snel zo goed presteerde, op zijn jonge leeftijd. Inmiddels is hij al één van de grote jongens in de Formule 1, een coureur waarmee rekening wordt gehouden. Max eindigt nu in principe altijd bij de eersten of wint (!), een fantastische prestatie van deze snelle Nederlander.

Max op doek en poster/litho

We kunnen dus gerust stellen dat Max hot is. Dus is er ook een toenemende vraag naar allerlei artikelen met de afbeelding van Max. Gelukkig is daar Eric Jan Kremer kunstenaar en Formule 1 schilder. En je raadt het al: hij heeft ook onze Max vereeuwigd in verschillende werken. Een Max Verstappen poster gemaakt met de modernste digitale litho technieken waarop Max en zijn raceauto schitterend zijn afgebeeld is een kunstwerk voor jouw kamer, werkruimte, ontvangsthal of kantoor.

Eric Jan Kremer maakt geweldige Max Verstappen litho's

Voor wie Eric Jan Kremer nog niet kent: hij heeft grote bekendheid door het schilderen van beroemdheden uit de Formule 1 en de MotoGP maar ook bekende andere sporters. Zo legde hij o.a. Niki Lauda, Fernando Alonso, Sebastian Vettel vast in een prachtig schilderij. Maar ook Johan Cruijff heeft zijn verdiende plek op een doek van Eric Jan Kremer gekregen. Uit de MotoGP is uiteraard de Italiaan Valentino Rossi, winnaar van maar liefst 115 Grand Prix wedstrijden, door hem geschilderd.

Eric Jan Kremer’s werken lijken allemaal levensecht en stralen energie uit. Hij hanteert de splash-techniek, wat betekent dat hij elk kunstwerk deels maakt met uitbundige verfspetters. Het blijft wonderlijk om te zien tot welke resultaten dit leidt. Zijn producties bekijk je niet alleen, je hebt bijna het gevoel dat je er middenin staat. Hij heeft een voorliefde voor het werken met acrylverf en dat zie je terug in het schilderij maar ook in de poster.

Formule 1 posters: Max solo en samen met Lewis Hamilton

Eric Jan heeft veel tijd besteed aan de schilderijen en posters waarop Max Verstappen in raceoutfit of wedstrijdsituatie is vastgelegd. Enerzijds omdat hij alleen perfecte kunstwerken wil afleveren. Anderzijds echter ook omdat juist Max in verschillende kunstuitingen een plek heeft gekregen.

Dus heb jij interesse in posters waarop onze held Max jouw huiskamer of kantoor binnen kijkt? Wil je complimenten van vrienden, gasten of andere bezoekers voor jouw keuze? Neem dan een kijkje in onze collectie en bestel de formule 1 poster die jou het meeste aanspreekt. Let op: een afbeelding op internet is slechts een afbeelding. In jouw werkruimte of kantoor spettert hij met al zijn prachtige kleuren levensecht de ruimte in. Met Max aan de muur haal je een echte eyecatcher in huis. Daarmee kan je een mooi aanloopje nemen naar het gesprek dat je gaat voeren.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 2