Formule 1 1:18 schaalmodellen van oa Minichamps en Spark

De schaalmodellen van 1:18 zijn populair bij verzamelaars. Een schaalmodel is ongeveer 25 cm lang. Bij dit formaat komen de details uitstekend tot uitdrukking. Minichamps en Spark models zijn populaire merken en zij maken vele schaalmodellen van formule 1 en andere auto's. Bij Racing-Art.nl vind je een mooie collectie van de formule 1 1:18 schaalmodellen. O.a. van het Red Bull Racing team met Max Verstappen als coureur.

Zowel Spark models als Minichamps hebben de goede gewoonte om bij elke overwinning van Max Verstappen een modelauto uit te brengen. Deze modelauto's kun je bij Racing Art direct na aankondiging van de fabrikant bestellen. Vaak worden de modellen in gelimiteerde aantallen gemaakt, wees er dus op tijd bij zodat je je favoriete model niet hoeft mis te lopen. Inmiddels zijn er heel wat modelauto's van Max Verstappen uitgebracht dus voor de Max Verstappen fan die al deze modellen verzamelt is een vitrine voor meerdere modellen dus geen overbodige luxe.

 

Ook vitrines voor F1 1:18 schaalmodellen

Om bijv. het Max Verstappen F1 1:18 schaalmodel goed tot uitdrukking laten komen in je interieur en te beschermen tegen stof en UV straling hebben we een mooie collectie vitrines. Bekijk hier onze collectie 1:18 vitrines. Vitrines zijn er voor een enkel schaalmodel of voor meerdere schaalmodellen. Van plexiglas of met een handgestikte lederen ondergrond. Volop keuze om van je modelauto te kunnen genieten, stofvrij te houden en te beschermen tegen UV stralen.

 

Stijlvolle 1:18 vitrines met en zonder LED verlichting

De vitrines zijn leverbaar met en zonder LED. De vitrines met LED zetten je schaalmodel helemaal in de spotlight. Afhankelijk van het model gebruik je batterijen of verbind je de vitrine met een USB kabel. Erg populair is deze zwarte 1:18 vitrine met spiegel en LED verlichting. Deze vitrine biedt ruimte aan twee 1:18 schaalmodellen.

Mocht je op zoek zijn naar een 1:18 schaalmodel maar dit model niet vinden op de website van Racing Art, laat het ons gerust weten en wij helpen je om het gewenste schaalmodel te bemachtigen. Bekijk ook onze vitrines en andere schaalmodellen van Max Verstappen.

 

Bekijk ook onze andere f1 auto's.

 

 

 

 

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 8