Gratis verzending
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd

Eric Jan Kremer schilderijen zijn unieke kunstwerken met enorme expressie

De stijl van schilderijen van kunstenaar Eric Jan Kremer zijn onmiskenbaar in al zijn kunstwerken. De schilderijen stralen een enorme expressie uit en de kleurschakeringen maken het tot een kunstwerk dat in elk interieur of bedrijfsruimte tot zijn recht komt. Het is dan ook heel begrijpelijk dat Eric Jan Kremer kiest voor onderwerpen uit de race sport. De dynamiek van de race sport komt uitstekend naar voren met de schilderstijl van Eric Jan Kremer.

Eric Jan Kremer schilderijen in de autosport

De kunstwerken van Eric Jan Kremer hebben vaak auto’s of race auto’s uit de formule 1 als object om te schitteren op het doek van de kunstenaar. Voorbeelden van de autosport zijn er genoeg. Zo zijn er kunstwerken van Porsche met de Porsche Speedster en Porsche GT. Hieronder vind je een schilderij van de Porsche Speedster. De Porsche Speedster was de eerste Porsche die in serie werd geproduceerd. Dit schilderij geeft de iconische stijl en nostalgische uitstraling op indrukwekkende wijze weer.

Porsche Speedster Schilderij

Formule 1 schilderijen van Eric Jan Kremer

Specifiek voor de Formule 1 heeft Eric Jan Kremer kunstwerken gemaakt van bijvoorbeeld coureurs: Ayrton Senna, Lewis Hamilton en Max Verstappen. Ook de formule 1 teams spelen een hoofdrol in de schilderijen van Eric Jan Kremer. Formule 1 teams zoals Ferrari, McLaren en natuurlijk Red Bull Racing zijn daarvan maar enkele voorbeelden. Vooral het Red Bull Racing team is populair omdat sinds 2016 Max Verstappen coureur is bij dit top team uit de formule 1. Met de schilderijen van Eric Jan Kremer haal je echt de formule 1 beleving in je huis. Met name de schilderijen van 180 cm breed en meer zijn indrukwekkend te noemen.

Schilderij van Max Verstappen

In Nederland is de interesse in formule 1 de laatste tijd enorm toegenomen. Voor deze toegenomen populariteit is met name Max Verstappen verantwoordelijk. Hij had nl in 2015 zijn debuutjaar in de formule 1 en behaalde op 15 mei 2016 zijn eerste grand prix overwinning met de grote prijs van Spanje.

Racing-art.nl heeft onderstaand schilderij van Max Verstappen in de collectie. Dit schilderij is gemaakt in 2015, het debuutjaar van Max Verstappen in de formule 1.

 

Wie is Eric Jan Kremer?

Eric Jan Kremer is geboren in Haarlem in 1962 en gefascineerd door snelle auto’s. Hij heeft de afgelopen jaren al vele prachtige kunstwerken gemaakt. Hij schildert niet alleen over autosport, ook heeft hij werken gemaakt over motorsport en wielersport. Toch zijn de meeste werken van hem te vinden over autosport en Formule 1 is dan ook een populair onderwerp voor de kunstenaar.

 

Een schilderij van Eric Jan Kremer bij Racing-Art.nl

Racing-Art.nl heeft een mooie collectie van Eric Jan Kremer schilderijen. Deze schilderijen zin te koop maar wil je het bedrag niet in één keer betalen dan is er ook de mogelijkheid om het schilderij te huren of door middel van huurkoop. In beide gevallen heb je het schilderij meteen bij jou aan de muur hangen. Bij huurkoop wordt je na betaling van alle termijnen eigenaar van het prachtige schilderij. Bij huren heb je flexibiliteit om het schilderij te vervangen door een ander schilderij wanneer je een ander schilderij aan de muur wilt hebben. Een andere mogelijkheid is de combinatie van huren en huurkoop, in dat geval betaal je een gedeelte als huur en een gedeelte als spaarbedrag om het schilderij van je keuze te kopen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van huren of sparen van een Eric Jan Kremer schilderij? Neem dan contact op met de klantenservice van Racing-Art.nl.

 

Gratis verzending
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd