Menu
EUR
Deze week Pre-order korting op 2024 modellen. Bestel de nieuwste modellen met korting
Formule 1 schilderijen van Eric Jan Kremer

Formule 1 schilderijen van Eric Jan Kremer

Door: Racing-Art.nl Reacties: 0

Eric Jan Kremer schilderijen en Formule 1

De formule 1 is een wereld waar de motoren van de bolides tot meer dan 15.000 toeren worden gejaagd om snelheden tot boven 300 km per uur te halen. Als je de formule 1 wereld zou willen vastleggen op een statisch schilderij is dat een schier onmogelijke taak. Dat zou je denken tenminste... Maar niet voor Eric Jan Kremer. Bij de schilderijen van Eric Jan Kremer is het een en al expressie en mede door de special ‘splash’ techniek maakt hij het schilderij tot een briljante weergave van de formule 1 wereld.

Vele teams en coureurs zijn al door Eric Jan vereeuwigd op het doek. Mika Hakkinen, Arie Luyendijk, Lewis Hamilton, Ayrton Senna, Michael Schumacher zijn maar enkele namen die de hoofdrol spelen in de schitterende schilderijen. Natuurlijk is ook Max Verstappen inmiddels op bijzondere wijze vastgelegd. Eric Jan Kremer is een topkunstenaar en zijn formule 1 schilderijen zijn over de hele wereld te vinden, hij was zelfs ‘huisschilder’ van het BMW Williams formule 1 team.

Eric Jan Kremer schilderij  - Max Verstappen            

 

Niet alleen formule 1 schilderijen

Eric Jan heeft veel schilderijen gemaakt van Formule 1 coureurs maar daar blijft het niet bij. Ook Valentino Rossi en Nicky Hayden zijn vereeuwigd op sprankelende kleurrijke schilderijen. Af en toe maakt hij ook wel eens een uitstapje naar de wielersport en heeft hij het Nederlandse voetbalteam in 2008 geschilderd in een wedstrijd tegen Italië. Racing-Art heeft ook andere kunstwerken zoals litho's en een print van Max Verstappen en Lewis Hamilton achter plexiglas, wat een bijzonder mooi effect geeft.

Verstappen en Hamilton in competition

 

Schilderij van Eric Jan Kremer kopen, huren of sparen

Ben je geinteresseerd in een Max Verstappen schilderij van Eric Jan Kremer kijk dan eens op www.Racing-Art.nl. Wil je het bedrag niet in één keer dan is er ook de mogelijkheid om het schilderij te huren of door middel van huurkoop. In beide gevallen heb je het schilderij meteen bij jou aan de muur hangen. Bij huurkoop wordt je na betaling van alle termijnen eigenaar van het prachtige schildderij. Bij huren heb je flexibiliteit om het schilderij te vervangen door een ander schilderij wanneer je een ander schilderij aan de muur wilt hebben. Ook is een combinatie van huren en huurkoop mogelijk, in dat geval betaal je een gedeelte als huur en een gedeelte als spaarbedrag om het schilderij van je keuze te kopen. Wil je meer informatie over bijvoorbeeld de Max Verstappen schilderijen van Eric Jan Kremer, neem dan contact op met de klantenservice van Racing-Art.nl.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »