Gratis verzending
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Racing-Art.nl Blogs

Een Eric Jan Kremer schilderij vult elke ruimte met positieve energie

Een Eric Jan Kremer schilderij vult elke ruimte met positieve energie Eric Jan Kremer, geboren op 17 februari 1962 in Haarlem en woonachtig in Almere, is ongetwijfeld de bekendste en meest succesvolle Formule 1 kunstenaar. Al op zijn tiende maakte hij eenvoudige tekeningen van auto’s. Hij ontwikkelde zich echter snel en werd een steeds betere tekenaar en schilder. Nationaal én zeker ook internationaal is hij inmiddels een zeer gewaardeerd schilder van bijzonder expressieve en spectaculaire doeken. Hierop legt hij op zijn eigen en zeer aansprekende wijze o.a. bekende coureurs uit de Formule 1 autosport en de MotoGP vast.

Max Verstappen vanaf pole position op de Hungaroring 2019

Max Verstappen vanaf pole position op de Hungaroring 2019 Op zondag 4 augustus werd in Hongarije de twaalfde Formule1-race van 2019 afgewerkt. Met Max Verstappen voor de eerste keer in zijn F1 carrière vanaf poleposition. Traditioneel is de grand prix van Hongarije een mooie race, midden in het seizoen. Veel kaarten zijn tegen die tijd al geschud, maar de WK-eindstand laat nog altijd op zich wachten.

Max Verstappen: De sensatie van het F1 seizoen 2019

Max Verstappen: De sensatie van het F1 seizoen 2019 Voor de echte Formule1 fan is het seizoen 2019 pas net begonnen. De eerste acht races waren allemaal duidelijke overwinningen voor Mercedes - met zes overwinningen voor de Brit Hamiliton en twee voor zijn Finse teamgenoot Bottas. Het dreigde een dermate saai seizoen te worden dat sommige fans overwogen de resterende dertien races nog maar met één oog te bekijken. Kortom, het was tijd voor een radicale ommekeer en die kwam er. De spelmaker heette Max Verstappen, wederom de sensatie van het actuele F1-seizoen.

Binnenkort beschikbaar: Max Verstappen Minichamps schaalmodel 2018 als winnaar GP van Oostenrijk

Binnenkort beschikbaar: Max Verstappen Minichamps schaalmodel 2018 als winnaar GP van Oostenrijk Met nog de grand prix van de Verenigde Staten, Mexico, Brazilië en Abu Dhabi op de kalender van 2018 komt langzaam maar zeker het einde van het formule 1 seizoen 2018 in zicht. Langzaam was Max Verstappen zeker niet in de laatste races waarin hij regelmatig het podium behaalde. Dit seizoen wist hij zelfs de hoogste trede van het podium te bereiken. Hij behaalde namelijk de eerste plaats bij de grand prix van Oostenrijk. Voor Minichamps een reden om schaalmodellen in schaal 1:18 en 1:43 uit te brengen van deze uitzonderlijke prestatie van Max Verstappen.

Gratis verzending
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd