Menu
EUR
De minichamps schaalmodellen van Max Verstappen in 2018

De minichamps schaalmodellen van Max Verstappen in 2018

Door: Racing-Art.nl Reacties: 0

Minichamps brengt van alle formule 1 wereldkampioenen een automodel uit. Nu zal dat voor dit jaar niet het schaalmodel van Max Verstappen worden. Het formule 1 seizoen is inmiddels al over de helft en met nog 6 races te gaan is de laatste fase van het race seizoen aangebroken. Voor Max Verstappen was aan het begin van het seizoen al duidelijk geworden dat de Ferrari en Mercedes bolides sneller waren. Het gat met deze twee top teams is inmiddels kleiner geworden maar ook Ferrari en Mercedes blijven verbeteringen doorvoeren. De verbeteringen bij Red Bull zijn vooral gericht op de motor. Motor leverancier Renault heeft een nieuwe motor update gemaakt waarmee 0,3 seconden per rondje tijdswinst behaald kan worden. Renault is zelf niet helemaal overtuigd dat deze motor het verschil gaat maken. De motor zou namelijk qua betrouwbaarheid nog wat te wensen over laten. Dit weerhield het management van het Red Bull Racing team niet om de motor toch te gebruiken. Bij de Grand Prix van Italië is de nieuwe motor ingezet en daarbij haalde Max Verstappen de vijfde plaats. Al met al is een eerste wereldtitel Formule 1 voor Max Verstappen nog ver weg.

De nieuwe motorleverancier Honda zal daar vanaf het seizoen 2019 verandering in kunnen gaan brengen.  Op dit moment kan Max Verstappen terug terugkijken op een derde plaats bij de grand prix van Cananda, derde plaats bij de grand prix van België en een hele mooie overwinning bij de grandprix van Oostenrijk en natuurlijk de tweede plaats bij de grand prix van Singapore. Of Minichamps ook een formule 1 auto gaat uitbrengen van deze race moeten nog even afwachten. Een enerverende race voor Max Verstappen was het in ieder geval wel. Hieronder kun je zijn reactie terugzien over zijn race in de GP van Singapore.

 

Gelukkig maakt Minichamps niet alleen schaalmodellen van de wereldkampioen. Minichamps maakt ook van elk team en coureur een schaalmodel en Minichamps heeft besloten ook een schaalmodel te maken van de overwinning van Max Verstappen bij de grand prix van Oostenrijk. De minichamps schaalmodellen kunnen al besteld worden bij Racing-Art.nl en zijn naar verwachting eind van dit jaar/ begin volgend jaar beschikbaar.

Verzamelaars van 1:18 schaalmodellen kunnen bij Racing-Art.nl dus kiezen uit het Max Verstappen schaalmodel 2018 met Minichamps nummer: 110180033 of het schaalmodel waarmee Max Verstappen winnaar werd van de grandprix van Oostenrijk. Dit schaalmodel is bij Minichamps bekend met nummer 110180933.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »