Gratis verzending
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
Racing-Art.nl Blogs

Een Eric Jan Kremer schilderij vult elke ruimte met positieve energie

Een Eric Jan Kremer schilderij vult elke ruimte met positieve energie Eric Jan Kremer, geboren op 17 februari 1962 in Haarlem en woonachtig in Almere, is ongetwijfeld de bekendste en meest succesvolle Formule 1 kunstenaar. Al op zijn tiende maakte hij eenvoudige tekeningen van auto’s. Hij ontwikkelde zich echter snel en werd een steeds betere tekenaar en schilder. Nationaal én zeker ook internationaal is hij inmiddels een zeer gewaardeerd schilder van bijzonder expressieve en spectaculaire doeken. Hierop legt hij op zijn eigen en zeer aansprekende wijze o.a. bekende coureurs uit de Formule 1 autosport en de MotoGP vast.

Porsche 911, een inspiratiebron voor kunstenaars

Porsche 911, een inspiratiebron voor kunstenaars De Porsche 356, de eerste in serie gemaakt Porsche kreeg in 1963 een opvolger. Deze opvolger wordt gepresenteerd als de Porsche 901 maar zou uiteindelijk door het leven gaan als Porsche 911. De Porsche 911 kreeg de naam 'widowmaker' door het onvoorspelbare weggedrag. Dit werd veroorzaakt doordat de motor achter de wielophanging hangt, waardoor de neus bij het optrekken lichter wordt en de voorwielen geen grip meer krijgen.

Porsche Speedster van Eric Jan Kremer

Porsche Speedster van Eric Jan Kremer De Porsche Speedster een type aanduiding van de eerste Porsche 356 en is inmiddels een zeldzame auto die in 1948 gebouwd werd door Ferry Porsche de zoon van oprichter Ferdinand Porsche. Het was de eerste in serie gebouwde Porsche en was bedoeld als een goedkope cabrio. Voor de productie werden veel onderdelen gebruikt van Volkswagen. De Porsche Speedster is inmiddels zo zeldzaam dat je daar een bedrag met vijf nullen voor moet neerleggen. Wel zijn ervoor voor aanzienlijk lagere bedragen replica’s te vinden. Maar wel eens gedacht aan een origineel schilderij van deze iconische auto aan de muur? Met een schilderij van deze allereerste iconische Porsche kun je wat nostalgische sfeer in huis brengen.

Eric Jan Kremer schilderijen en Formule 1

Eric Jan Kremer schilderijen en Formule 1 De formule 1 is een wereld waar de motoren van de bolides tot meer dan 15.000 toeren worden gejaagd om snelheden tot boven 300 km per uur te halen. Als je de formule 1 wereld zou willen vastleggen op een statisch schilderij is dat een schier onmogelijke taak. Dat zou je denken tenminste. Maar niet voor Eric Jan Kremer. Bij de schilderijen van Eric Jan Kremer is het een en al expressie en mede door de special ‘splash’ techniek maakt hij het schilderij tot een briljante weergave van de formule 1 wereld.

Gratis verzending
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd