Menu
EUR
Deze week Pre-order korting op 2024 modellen. Bestel de nieuwste modellen met korting
Porsche 911, een inspiratiebron voor kunstenaars

Porsche 911, een inspiratiebron voor kunstenaars

Door: Racing-Art.nl Reacties: 0

Ook de turbo-lag had als resultaat dat het volledige vermogen met een vertraging op de achterwielen werd gebracht, gaf de Porsche 911 een gevaarlijke reputatie. Tegenwoordig heeft Porsche het imago van 'Widowmaker' volledig afgeschud door gebruik te maken van o.a. vierwielaandrijving en dubbele koppelingstransmissie. Toepassing van deze technieken zou voldoende moeten zijn om de bestuurder uit de greppel te houden...

Een auto met zo'n rijke historie is natuurlijk een voor de hand liggend onderwerp voor kunstenaars. Kunstenaar Eric Jan Kremer heeft bijzondere schilderijen gemaakt van Porsches waaronder ook de Porsche 911.  

Porsche 911 schilderij huren, huurkoop of sparen

Wil je niet het bedrag in één keer uitgeven aan een Porsche 911 schilderij dan is er de mogelijkheid om het Porsche schilderij te huren of door middel een huurkoop afspraak. Je hebt het Porsche 911 schilderij direct bij jou aan de muur hangen. Met een huurkoop afspraak wordt je eigenaar van het Porsche 911 schilderij als alle termijnen zijn betaald. Bij huren heb je flexibiliteit om het schilderij te vervangen door een ander schilderij wanneer je een ander kunstwerk aan de muur wilt hebben. Een combinatie van huren en huurkoop is ook mogelijk, in dat geval betaal je een gedeelte als huur en een gedeelte als spaarbedrag om het schilderij of een ander schilderij uiteindelijk te kopen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op met de klantenservice van racing-art.nl.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »