100% officiële merchandise
Gratis verzending vanaf €30,-
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen

Porsche 911, een inspiratiebron voor kunstenaars

Porsche 911, een inspiratiebron voor kunstenaars

De Porsche 356, de eerste in serie gemaakt Porsche kreeg in 1963 een opvolger. Deze opvolger wordt gepresenteerd als de Porsche 901 maar zou uiteindelijk door het leven gaan als Porsche 911. De Porsche 911 kreeg de naam 'widowmaker' door het onvoorspelbare weggedrag. Dit werd veroorzaakt doordat de motor achter de wielophanging hangt, waardoor de neus bij het optrekken lichter wordt en de voorwielen geen grip meer krijgen.

Ook de turbo-lag had als resultaat dat het volledige vermogen met een vertraging op de achterwielen werd gebracht, gaf de Porsche 911 een gevaarlijke reputatie. Tegenwoordig heeft Porsche het imago van 'Widowmaker' volledig afgeschud door gebruik te maken van o.a. vierwielaandrijving en dubbele koppelingstransmissie. Toepassing van deze technieken zou voldoende moeten zijn om de bestuurder uit de greppel te houden...

Een auto met zo'n rijke historie is natuurlijk een voor de hand liggend onderwerp voor kunstenaars. Kunstenaar Eric Jan Kremer heeft bijzondere schilderijen gemaakt van Porsches waaronder ook de Porsche 911.  

Porsche 911 schilderij huren, huurkoop of sparen

Wil je niet het bedrag in één keer uitgeven aan een Porsche 911 schilderij dan is er de mogelijkheid om het Porsche schilderij te huren of door middel een huurkoop afspraak. Je hebt het Porsche 911 schilderij direct bij jou aan de muur hangen. Met een huurkoop afspraak wordt je eigenaar van het Porsche 911 schilderij als alle termijnen zijn betaald. Bij huren heb je flexibiliteit om het schilderij te vervangen door een ander schilderij wanneer je een ander kunstwerk aan de muur wilt hebben. Een combinatie van huren en huurkoop is ook mogelijk, in dat geval betaal je een gedeelte als huur en een gedeelte als spaarbedrag om het schilderij of een ander schilderij uiteindelijk te kopen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op met de klantenservice van racing-art.nl.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
100% officiële merchandise
Gratis verzending vanaf €30,-
14 dagen bedenktijd
Veilig betalen