Menu
EUR
Schilderij Max Verstappen debuutjaar Formule 1

Schilderij Max Verstappen debuutjaar Formule 1

Door: Racing-Art.nl Reacties: 0

Het lijkt misschien al een eeuwigheid geleden maar toch is het pas 3 jaar geleden dat Max Verstappen zijn entree in de formule 1 maakte. Hij begon zijn formule 1 carriere bij het Toro Rosso team in 2015. Eigenaar Red Bull van het Toro Rosso team gaf de destijds 17 jarige coureur de mogelijkheid om formule 1 ervaring op te doen en zijn entree in de formule 1 te maken. Zijn prestaties waren zo indrukwekkend dat het management van Red Bull al snel besloot Max door te laten schuiven naar het Red Bull racing team.

Voor schilder Eric Jan Kremer waren de prestaties van Max Verstappen aanleiding om een schilderij van Max Verstappen in zijn Toro Rosso te maken. Een prachtig schilderij waar overwegend de kleur Red Bull blauw de boventoon voert. Het schilderij meet 120 x 180 cm en zal elk interieur omtoveren tot een ruimte met een snelle formule 1 uitstraling. Eric Jan Kremer is een topkunstenaar en heeft vele schilderijen gemaakt van formule 1 coureurs. Voor het BMW Williams formule 1 team was hij ‘huissschilder’ en zijn bijzondere werken bij diverse circuits te zien. Inmiddels zijn er alle vele Max Verstappen schilderijen door Eric Jan Kremer gemaakt met zijn Red Bull Racing bolide, maar dit schilderij is van het debuutjaar van Max in de formule 1, wat het schilderij extra bijzonder maakt.

 

Dit Max Verstappen schilderij kopen, huren of sparen

Je hoeft het bedrag niet in één keer uitgeven van dit prachtige Max Verstappen schilderij. Een mogelijkheid is om dit schilderij te huren of door middel een huurkoop afspraak. In beide gevallen heb je het kunstwerk direct bij jou aan de muur hangen. Bij huurkoop wordt je uiteindelijk eigenaar van dit prachtige kunstwerk wat tevens een goede investering is. Bij huren heb je de flexibiliteit om het schilderij te vervangen door een ander schilderij wanneer je een ander kunstwerk aan de muur wilt hebben. Een combinatie van huren en huurkoop is ook mogelijk, in dat geval betaal je een gedeelte als huur en een gedeelte als spaarbedrag om het schilderij of eventueel een ander schilderij te kopen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van huren of sparen neem dan contact op met de klantenservice van Racing-Art.nl.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »