Menu
EUR
Porsche Speedster van Eric Jan Kremer

Porsche Speedster van Eric Jan Kremer

Door: Racing-Art.nl Reacties: 0

Een Porsche Speedster schilderij aan de muur

De Porsche Speedster een type aanduiding van de eerste Porsche 356 en is inmiddels een zeldzame auto die in 1948 gebouwd werd door Ferry Porsche de zoon van oprichter Ferdinand Porsche. Het was de eerste in serie gebouwde Porsche en was bedoeld als een goedkope cabrio. Voor de productie werden veel onderdelen gebruikt van Volkswagen. De Porsche Speedster is inmiddels zo zeldzaam dat je daar een bedrag met vijf nullen voor moet neerleggen. Wel zijn ervoor voor aanzienlijk lagere bedragen replica’s te vinden. Maar wel eens gedacht aan een origineel schilderij van deze iconische auto aan de muur? Met een schilderij van deze allereerste iconische Porsche kun je wat nostalgische sfeer in huis brengen.

Porsche Speedster

Origineel schilderij Porsche Speedster van Eric Jan Kremer

Van de hand van schilder Eric Jan Kremer is dit originele Porsche Speedster schilderij. Eric Jan Kremer heeft vele bijzondere racing kunstwerken gemaakt. De kenmerkende ‘splash’ techniek maakt dit schitterende schilderij met de afmetingen van 120 x 180 cm tot een fantastische blikvanger voor elke huiselijke of bedrijfsruimte. De expressieve schilderstijl van Eric Jan Kremer betovert de ruimte met de iconische historie van de Porsche Speedster. Om deze bijzondere beleving te ervaren hoef je maar een fractie neer te leggen van een echte Porsche Speedster auto :-). Dit schilderij moet je echt met eigen ogen zien! Maak gerust een afspraak om dit schilderij te bekijken. Bekijk het schilderij van de Porsche Speedster hier.

 

Porsche Speedster schilderij huren, huurkoop of sparen

Wil je niet het bedrag in één keer uitgeven aan dit prachtige schilderij dan is er de mogelijkheid om het schilderij te huren of door middel een huurkoop afspraak. In beide gevallen heb je het schilderij direct bij jou aan de muur hangen. Bij huurkoop wordt je uiteindelijk eigenaar van dit prachtige kunstwerk. Bij huren heb je flexibiliteit om het schilderij te vervangen door een ander schilderij wanneer je een ander kunstwerk aan de muur wilt hebben. Een combinatie van huren en huurkoop is ook mogelijk, in dat geval betaal je een gedeelte als huur en een gedeelte als spaarbedrag om het schilderij of een ander schilderij uiteindelijk te kopen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op met de klantenservice van racing-art.nl.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »