Menu
EUR
Deze week Pre-order korting op 2024 modellen. Bestel de nieuwste modellen met korting
Een showcase met stijl: de perfecte vitrine voor jouw schaalmodellen

Een showcase met stijl: de perfecte vitrine voor jouw schaalmodellen

Door: Racing-Art.nl Reacties: 0
De Triple 9 vitrine met LED verlichting en spiegel is de perfecte showcase voor schaalmodellen. Met zijn stijlvolle design en optimale bescherming biedt deze vitrine alles wat je nodig hebt om jouw collectie goed te presenteren. Bestel vandaag nog en creëer een eyecatcher in jouw interieur!

Vitrines voor jouw schaalmodellen: een showcase met stijl

Als liefhebber van schaalmodellen wil je natuurlijk dat jouw waardevolle collectie goed tot zijn recht komt. Daarom is deze vitrine met LED verlichting en spiegel van Triple 9 precies wat je nodig hebt. Deze vitrine is speciaal ontworpen voor schaalmodellen in de maten 1:43, 1:24 en 1:18. Met zijn strakke design en opvallende zwarte kleur is deze vitrine een stijlvolle toevoeging aan jouw interieur.

LED verlichting voor de perfecte showcase

Wat deze vitrine zo uniek maakt, is de ingebouwde LED verlichting. Hierdoor komen jouw schaalmodellen nog beter tot hun recht. De verlichting zorgt voor een sfeervolle en professionele uitstraling, waardoor jouw collectie gegarandeerd de aandacht zal trekken. De meerdere planken bieden genoeg ruimte om jouw favoriete modellen tentoon te stellen, zodat je een echte eyecatcher in jouw interieur creëert.

Jouw kostbare schaalmodellen verdienen de beste bescherming

Naast het stijlvolle design en de LED verlichting, biedt deze vitrine ook optimale bescherming voor jouw schaalmodellen. De stevige constructie zorgt ervoor dat jouw verzameling veilig is tegen stoten en stof. Zo blijven jouw kostbare modellen in topconditie en kun je er nog jarenlang van genieten. De vitrine is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je voor ieder schaalmodel de juiste showcase kunt vinden.

Een must-have voor elke verzamelaar

Of je nu een beginnend verzamelaar bent of al jarenlang jouw collectie uitbreidt, deze vitrine van Triple 9 is een absolute must-have. Met zijn moderne design, LED verlichting en beschermende eigenschappen is deze vitrine de perfecte aanvulling op jouw verzameling. Wacht dus niet langer en geef jouw schaalmodellen de aandacht die ze verdienen met deze prachtige vitrine. Bestel vandaag nog en creëer een ware blikvanger in jouw interieur! Met de Triple 9 vitrines in de maten 1:43, 1:24 en 1:18 heb jij de perfecte showcase voor jouw schaalmodellen. De LED verlichting zorgt voor de ultieme presentatie en de stevige constructie biedt optimale bescherming. Wacht niet langer en maak van jouw verzameling een ware eyecatcher met deze stijlvolle vitrine.

Vitrine met LED verlichting en spiegel

Deze vitrine van Triple 9 heeft een aantal kenmerken die ervoor zorgen dat jouw schaalmodellen op een stijlvolle en veilige manier gepresenteerd kunnen worden. Het merk Triple 9 staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, dus je kunt ervan uitgaan dat deze vitrine aan jouw verwachtingen zal voldoen.

De vitrine is speciaal ontworpen als stolp vitrine voor schaalmodellen in de maat 1:18. Daarnaast is deze ook geschikt voor modellen in de maten 1:43 en 1:24. Dit betekent dat je verschillende formaten schaalmodellen in deze vitrine kunt plaatsen, waardoor je al jouw favoriete modellen kunt tentoonstellen.

De vitrine is gemaakt van hoogwaardig kunststof/plexiglas, wat zorgt voor een mooie uitstraling en duurzaamheid. Het zwarte design geeft een moderne en luxe uitstraling aan de vitrine, waardoor deze een echte eyecatcher is in jouw interieur.

Vitrine met LED verlichting en spiegel

De afmetingen van de vitrine zijn als volgt: de breedte is 29 cm, de diepte is 19 cm en de hoogte is 43.3 cm. De hoogte binnen de vitrine is 36.5 cm en er is een hoogte tussen de planken van 14.2 cm. Deze afmetingen zorgen ervoor dat jouw schaalmodellen goed passen en genoeg ruimte hebben om tentoongesteld te worden.

De vitrine is eenvoudig zelf te monteren, dus je kunt deze snel in gebruik nemen. Daarnaast wordt de vitrine geleverd met een USB kabel, waarmee je de LED verlichting kunt voorzien van stroom. Op deze manier kun je de verlichting gemakkelijk aansluiten en laten schijnen op jouw schaalmodellen.

Al met al is de vitrine met LED verlichting en spiegel van Triple 9 een must-have voor elke verzamelaar van schaalmodellen. Met zijn stijlvolle design, professionele LED verlichting en optimale bescherming biedt deze vitrine de perfecte showcase voor jouw kostbare collectie. Aarzel dus niet langer en geef jouw schaalmodellen de aandacht die ze verdienen met deze prachtige vitrine!

Conclusie

De vitrine met LED verlichting en spiegel van Triple 9 is de ideale showcase voor jouw schaalmodellen. Met zijn stijlvolle design, ingebouwde LED verlichting en optimale bescherming biedt deze vitrine alles wat je nodig hebt om jouw collectie optimaal te presenteren. Of je nu een beginnend verzamelaar bent of al jarenlang jouw collectie uitbreidt, deze vitrine is een absolute must-have. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog deze prachtige vitrine om een ware blikvanger in jouw interieur te creëren!


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »