Menu
EUR
Wat racefans allemaal verzamelen

Wat racefans allemaal verzamelen

Door: Racing-Art.nl Reacties: 0

Wereldwijd zijn er vele racefans en zij hebben allemaal wel een bepaalde coureur of team waar het hart net iets sneller van gaat kloppen dan voor de rest. Sommige fans hebben dan ook wel eens iets gekocht van hun favoriete coureur of raceteam een cap of t-shirt bijvoorbeeld. Maar verzamelen is toch wel iets anders. Verzamelaars zijn continue op zoek om hun verzameling uit te breiden. Dat is een leuke bezigheid en geeft veel voldoening als de verzameling weer een stuk groter is geworden. De zoektocht kost wel veel tijd en ook nogal wat ruimte, al vindt de creatieve verzamelaar altijd wel een plek om de verzameling onder te brengen.

Maar wat verzamelen race fans nu zoal? Dat kan echter van alles zijn en niets is te gek. We zullen enkele belangrijke verzamel-items noemen.

 

Formule 1 Model auto’s

De meest populaire verzamel-items zijn toch wel de model formule 1 auto’s. Die zijn op verschillende schaalgrootte beschikbaar bijvoorbeeld schaal 1:18 is een populaire afmeting maar er zijn ook zeer gedetailleerd modellen in schaal 1:12 of 1:8 beschikbaar. Een voorbeeld van gedetailleerde modellen zijn de Ferrari modellen van Amalgam of Max Verstappen schaalmodellen van Minichamps.

 

Merchandise

Andere verzamelitems zijn bijvoorbeeld merchandise zoals caps, t-shirts, polo shirts van de favoriete coureur of race team. Maar de echte verzamelaar zal deze natuurlijk het liefst gesigneerd zien door hun idool.

 

Kunstwerken

Dan zijn er nog de verzamelaars die kunstwerken verzamelen. Bij kunstwerken kun je denken aan schilderijen en zeefdrukken. Bekende schilders zijn bijvoorbeeld Fabian en Eric Jan Kremer. Onderdelen van raceauto’s zoals banden bumpers, motoronderdelen zijn ook populaire verzamelitems en creatievelingen kunnen daar mooie kunstwerken van maken.

Ben je iemand die een verzameling aan het opbouwen is neem dan eens een kijkje op racing-art.nl. Daar zit vast iets bij om aan je verzameling toe te voegen. Mocht je nog geen verzamelaar zijn pas dan op want elke verzamelaar is begonnen met 1 item! Voor je het weet ben je ook een verzamelaar en moet je ook op zoek naar ruimte om je verzameling onder te brengen.

 

Racing-art.nl

Racing-art.nl heeft 1:18 formule 1 schaalmodellen en kunstwerken voor de racing fan zoals schilderijen, modelauto’s, en merchandise. Je vindt er bijvoorbeeld schaalmodellen Jos Verstappen en Max Verstappen, Red Bull Racing, Porsche en Ferrari. De kunstwerken kunnen bezichtigd worden na afspraak.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »